De lente

Het seizoen van de Lente

HOUT (MU)
zuur
houdt de sappen op peil, doet samen trekken.
 
Warm
granen: gort
vlees: kip, ei
kruiden/specerijen: azijn, peterselie
dranken: kersensap, koffie, thee, alcohol, koolzuurhoudende dranken
producten: Drugs, alles wat op “ine” eindigt

Verfrissend
granen: spelt, tarwe
rijsmiddelen: bakferment, gist, zuurdesem
groenten: augurk in het zuur, spruiten, zuurkool
fruit: aalbes, aardbei, appel, zure appelmoes, blauwe bosbes
braambes, kruisbes, morel, sinaasappel, vossenbes.
vlees: eend
 
Koud
groenten: spruiten, tomaat ,komkommer, veldzuring
fruit: ananas, citroen, kiwi, rabarber
melkproducten: yoghurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *